Paasontbijt aan huis

Vier de lente met ons verfrissend paasontbijt aan huis!

Nog enkele weken en we mogen de klok weer een uurtje vooruitdraaien… laat die lente dus maar komen! 

 

Misschien ontdekte u als fervent wandelaar ook reeds een vroege paashaas tussen de struiken?

 

Nog even wachten tot de klokken van Rome in ons luchtruim hangen en heerlijke paaseitjes in onze tuinen droppen, zodat het kleine grut weer naar hartenlust op ontdekkingstocht kan. 

 

Allemaal erg fijn, maar wat is er hemelser dan dergelijke mooie lentedag te starten met een uitgebreid paasontbijt aan huis? Daarvoor bent u bij DE BRKFST CLUB aan het juiste adres! 

 

 

Ontbijt Pasen: kinderen maken zelf paaskoekjes

 
En ook wij zetten de allerkleinsten graag op het voorplan. Dan doe we met onze doe-het-zelf koekjesbox’⁠ dat u bij Uw Paasontbijt aan huis kan bestellen en waarmee de kinderen zelf koekjes kunnen versieren. Die nemen verschillende vormen aan, zoals die van een paashaas of paaseitjes. 
 
Concreet ontvangen ze een box met diverse koekjes en spuitzakjes, gevuld met icing in alle mogelijke kleuren van de regenboog. Daarnaast bevat deze paasbox ook enkele eetbare versierelementen, zoals o.a. sprinkles waarmee ze hun icing verder kunnen afwerken.

 

En om het feest helemaal compleet te maken vinden ze in de doos tot slot nog een chocomelkstick om zelf chocomelk te maken. Wat een pret!

 

Ontbijt met centrale plaats voor het paaseitje

 
Voor onze volwassen klanten werkten we een mooie paas-ontbijtmand aan huis uit waarin het ei opnieuw centraal staat: een roerei met groentjes, zelfgemaakte eiersla en paasgebakjes. Om het paasgevoel extra te stimuleren, versierden we onze ontbijtboxen bovendien met allerlei vrolijke paaseitjes. 

 

Onze paasbox aan huis verdient zonder twijfel de kwalificatie van ‘paasbrunch aan huis’, want ze bevat nog een uitgebreide reeks andere lekkernijen en delicatessen. En wordt bovendien tot 11.30 uur aan uw deur geleverd. 

 

 

Uw ontbijt op Pasen smaakte nog nooit zo verrassend.
Aarzel daarom niet en bestel zo snel mogelijk uw paasontbijt.
Want op is op!  

 
 
Opgelet! U kan de paas-ontbijtmand enkel bestellen OP ZONDAG 9 april.
 
 

Benieuwd naar wat U kan verwachten? Bekijk dan zeker onze Instagram waar u allerlei video’s en foto’s kan terugvinden.

 

Nog vragen?

Aarzel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier of via mail.