VALENTIJNSDINER

Recht naar de zevende liefdeshemel met ons Valentijnsdiner.

Candlelight dinner… het klinkt misschien wat cliché, maar als de sterren letterlijk en figuurlijk goed staan, kan dergelijk moment uitgroeien tot een erg intiem, vreugdevol en bijzonder tête-à-tête moment. Dergelijke ontmoeting willen wij u heel graag schenken met ons Valentijnsdiner. En dan maakt het absoluut niet uit of die ‘buitengewoon andere’ persoon je lief, je mams, paps of één van die vele anderen is die je dolgraag ziet. 

 

Heerlijk dineren met Valentijn… Mag het iets meer zijn?

 

Het diner dat wij u op Valentijn voorschotelen, onderscheidt zich door zijn gevarieerd en veelzijdig karakter dat al uw smaakpapillen in actie zet. Een tipje van de sluier? Wat dacht u van truffeltartaar, vitello tonato, zeebaars of Siciliaans Varkenshaasje? Om daarna af te ronden met het wereldberoemde en vermaarde Engelse recept Eton mess… Bovendien leveren wij u ook met veel plezier één of meerdere flesjes cava, champagne of wijn (Bardolino!). Kortom, een hoogstaand sharing dinner dat u en uw Valentijnspartner ongetwijfeld verdienen op deze dag en in deze moeilijke periode.  

Wij begrijpen eveneens dat u, na een hopelijk liefdevolle dag, geen zin meer heeft om weer, wind en wie weet, een romantische sneeuwbui te trotseren. Geen probleem, onze charmante chauffeurs leveren het uitgebreide Valentijnsdiner bij u aan huis.

Eventueel aangevuld met onze droogbloemboeketten en een waxmeltset om de temperatuur nog wat op te drijven.

 

Om de Valentijnsbeleving tot slot compleet te maken, vindt u in onze dinerbox ook nog een ludiek, speels vragenspelletje.

 

Wat is er leuker dan een grote glimlach toveren op het gezicht van iemand die je dolgraag ziet? Aarzel daarom niet en bestel zo snel mogelijk ons diner voor een superfijne Valentijnsavond. Want op is op!  

 

PS: We kunnen het Valentijnsdiner in twee verschillende boxen verpakken, zodat u ook iemand kan verrassen vanop afstand.

 

Nog vragen?

Aarzel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier of via mail.