Valentijnsontbijt

Droom samen weg met een heerlijk Valentijnsontbijt aan huis, dat u hieronder kan bestellen.

De ochtendstond heeft goud in de mond… maar nog net iets meer wanneer Valentijn aan de horizon gloort. Want maandag 14 februari zijn alle geliefden weer aan het feest. Vooral in deze coronatijd, die mentaal veel van ons vergt, een moment om extra te vieren. Een reden te meer ook om je partner, lieve ouders en iedereen die een bijzondere plaats in je hart veroverde, te verrassen. Kies daarom voor ons rijkelijk ontbijt op Valentijn.

Want voor alle hartsvrienden en -vriendinnen creëerden wij een heerlijk Valentijnsontbijt dat U aan huis kan bestellen. En omdat deze dag in het teken van de wederzijdse liefde staat, mag het net iets meer zijn. 

 

Valentijnsontbijt aan huis bestellen met Rosé cava, wafels in hartjesvorm, tartaar Piemontese,…

 

Als u voor onze verrassing kiest, voelt u zich met ons luxe ontbijt op Valentijnsdag ongetwijfeld als een echte keizer, koning, koningin, graaf of gravin… Voor de amoureuze prikkels zorgt de fles rosé cava brut. Een perfecte ‘opwarmer’ voor de aardbeicroissants, hartwafels met rood fruit en valentijngebakjes. U heeft uw ontbijt op Valentijn liefst wat hartiger? Dan lekkerbekt u zeker van onze meesterlijke ham Butcher’s Store, verse zalm, tartaar Piemontese Butcher’s Store of het ovengebakken kippenwit Butcher’s store. En ons Valentijnsdagontbijt heeft nog veel meer in petto, maar dat laten we u liever zelf ontdekken. 

 

Voor al dit lekkers hoeft u trouwens uw liefdesnest niet te verlaten want onze immer opgewekte chauffeurs staan zondagmorgen voor uw deur met een heerlijk Valentijnsontbijt, gepresenteerd in een mooie en rijkelijk gevulde mand vol gezonde, verse en lokale producten.

 

Wat is er leuker dan een grote glimlach toveren op het gezicht van iemand die je dolgraag ziet? Aarzel daarom niet en bestel zo snel mogelijk je ontbijt voor Valentijnsdag. Want op is op!  

 

Enkel voor 11,12 & 14 februari te bestellen

Loading...
SOLD valentijns ontbijt aan huis bezorgen

 

Nog vragen?

Aarzel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier of via mail.