moederdagontbijt in antwerpen

Moederdag ontbijt bestellen in antwerpen? Aan huis geleverd!

Een Moederdag Ontbijt dat smaakt naar onvoorwaardelijke liefde

Boudewijn De Groot, André Hazes en Ray Charles… Ze zongen allemaal een nummer over de liefde voor hun moeder. Zonder moeders geen leven, zonder moeders geen liefde. Zoveel is zeker!

Helaas bleven een hoop van die moeders het voorbije jaar letterlijk en figuurlijk in de kou staan omdat ze hun kinderen of kleinkinderen niet of slechts op afstand konden ontmoeten tegenvolge de coronacrisis. Een reden te meer om ze op ‘moederkesdag’ (15 augustus) extra te verwennen. 

Wil jij uw moeder verrassen met een Moederdag Ontbijt in Antwerpen? Bekijk onderaan ons moederdagontbijt waar je nog een boeketje aan kan toevoegen of bestel snel per mail.

Luxe-ontbijt: palet van smaken, kleuren en geuren

En dat kan perfect met ons moederdag ontbijt. Wat is er mooier dan een luxe-ontbijt dat thuis voor de deur wordt afgeleverd? DE BRKFST CLUB serveert een uitgebreid palet van verschillende smaken, kleuren en geuren in één mand. Kortom, één groot festijn voor de smaakpapillen. 

Een geschenk dat je mama nog lang zal heugen. Want ook al ken je ze als het meest zorgzame wezen in je leven, ook voor haar gaat de liefde grotendeels door de maag.   

Een warm kussen tegen corona met ons Moederdag Ontbijt

 
Waar wacht je nog op? Bezorg je mama een onvergetelijke moederdag waardoor ze alle corona-ellende van het voorbije jaar moeiteloos vergeet en begrijpt dat de liefde van haar kind(eren) alles overwint!

Ontdek onze moederdag ontbijtjes en extra opties 

Loading...

Benieuwd naar wat U kan verwachten? Bekijk dan zeker eens onze Instagram