paasontbijt aan huis antwerpen

Paasontbijt bestellen regio Antwerpen? Aan huis bezorgd!

Vier de lente met ons verfrissend paasontbijt aan huis!

Een Paasontbijt in Antwerpen bestellen is eenvoudig, lekker en snel bij DE BRKFST CLUB. Wij zorgen ervoor dat u tijdens het weekend van Pasen kunt genieten van een smakelijk ontbijt voor twee.

Nog enkele weken en we mogen de klok weer een uurtje vooruitdraaien… laat die lente dus maar komen! 

Misschien ontdekte u als fervent wandelaar ook reeds een vroege paashaas tussen de struiken?

Nog even wachten tot de klokken van Rome in ons luchtruim hangen en heerlijke paaseitjes in onze tuinen droppen, zodat het kleine grut weer naar hartenlust op ontdekkingstocht kan. 

Allemaal erg fijn, maar wat is er hemelser dan dergelijke mooie lentedag te starten met een uitgebreid paasontbijt aan huis? Daarvoor bent u bij DE BRKFST CLUB aan het juiste adres! 

Paasontbijt: kinderen maken zelf paaskoekjes

En ook wij zetten de allerkleinsten graag op het voorplan. Dan doe we met onze doe-het-zelf koekjesbox’⁠ dat u bij Uw Paasontbijt aan huis kan bestellen en waarmee de kinderen zelf koekjes kunnen versieren. Die nemen verschillende vormen aan, zoals die van een paashaas of paaseitjes. 
 
Concreet ontvangen ze een box met diverse koekjes en spuitzakjes, gevuld met icing in alle mogelijke kleuren van de regenboog. Daarnaast bevat deze paasbox ook enkele eetbare versierelementen, zoals o.a. sprinkles waarmee ze hun icing verder kunnen afwerken.

 

En om het feest helemaal compleet te maken vinden ze in de doos tot slot nog een chocomelkstick om zelf chocomelk te maken. Wat een pret!

Met Pasen een ontbijt met centrale plaats voor het paaseitje

Voor onze volwassen klanten werkten we een mooie paas-ontbijtmand aan huis uit waarin de lente opnieuw centraal staat: zelfgemaakte eiersla, chocolade, en paasgebakjes. Om het paasgevoel extra te stimuleren, versierden we onze ontbijtboxen bovendien met allerlei vrolijke paaseitjes. 

Onze paasbox aan huis verdient zonder twijfel de kwalificatie van ‘paasbrunch aan huis’, want ze bevat nog een uitgebreide reeks andere lekkernijen en delicatessen. En wordt bovendien tot 11.00 uur aan uw deur geleverd. 

Wilt u ook een ontbijt op Pasen?

Een mooi, lentevrolijk en zeer compleet Paasontbijt in Antwerpen is dé perfecte start van de dag. Begin de dag goed en vier de lente met een goed gevulde maag. Wij regelen het graag voor u. Wilt u een Paassontbijt in Antwerpen bestellen? Dan staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op om uw bestelling door te geven. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie of advies over het Paassontbijt in Antwerpen.

Ontdek ons Paasontbijt en extra opties 

Loading...
SOLD Paasontbijt DE BRKFST CLUB

69,00345,00
SOLD Paasontbijt kinderbox DE BRKFST CLUB

Benieuwd naar wat U kan verwachten? Bekijk dan zeker eens onze Instagram