valentijns ontbijt aan huis bezorgen

Valentijns ontbijt bestellen regio Antwerpen? Aan huis bezorgd!

Valentijns ontbijt bestellen

Een Valentijns ontbijt in Antwerpen bestellen is eenvoudig, lekker en snel bij DE BRKFST CLUB. Wij zorgen ervoor dat u op de ochtend van Valentijnsdag kunt genieten van een smakelijk ontbijt voor twee.

Uiteraard maken wij dit ontbijt niet alleen sfeervol en smakelijk met de meest verse producten, maar wij zorgen er ook voor dat het Valentijnsontbijt er liefdevol uitziet. Denk onder meer aan hartjeswafels, aardbeien, Valentijnsgebakjes en macarons in hartjesvorm. Komt u bij ons een Valentijnsontbijt in Antwerpen bestellen, dan bent u er zeker van dat u een ontbijtje krijgt waar u verliefd op wordt. 

De dag mooi beginnen met een Valentijnsontbijt.

Valentijnsdag, 14 februari, is natuurlijk de dag van de liefde. Het is een dag waarop we de liefde vieren met de partner waar we al lang mee samen zijn, maar ook de dag waarop nieuwe liefdes ontstaan en prille liefdes sterker worden.

Niets is mooier dan Valentijnsdag te beginnen met een liefdevol ontbijt, om van te genieten van die ene speciale persoon.

Daarom kunt u bij ons een Valentijnsontbijt bestellen dat gegarandeerd zorgt voor een goede start van een liefdevolle dag. Natuurlijk kunt u uw bestelling eenvoudig online bij ons plaatsen. Wij zorgen voor een bezorging aan het gewenste adres. U hoeft de deur dus niet uit om samen te genieten van een lekker Valentijnsontbijt aan huis.

Valentijn ontbijt bestellen: wat mag u verwachten?

Wij hebben een mooi Valentijnsontbijt samengesteld. Deze Valentijnsonbijtjes kunnen door heel Antwerpen worden geleverd op Valentijnsdag.

Wat mag u er nu van verwachten? Wij leveren het Valentijnsontbijt in Antwerpen in een mand, waarmee we direct de sfeer zetten. Hierin vindt u onder meer diverse sandwiches en pistoletjes, een gekookt eitje, brie, meesterlijke ham, jonge kaas, aardbeikoffiekoeken, spoon hot chocolate, honing, yoghurt, thee en verse appelsiensap.

Wij vullen het ontbijt naar wens aan met twee verschillende soorten Rosé Cava. Dit is slechts een greep uit de inhoud van de mand. Laat u verrassen door ons Valentijnsontbijt dat wij aan huis bezorgen.

Wilt u ook een Valentijnsontbijt bestellen?

Wilt u ook een Valentijnsontbijt in Antwerpen bestellen?

Een mooi, sfeervol en zeer compleet Valentijnsontbijt in Antwerpen is dé perfecte start van de dag. Begin de dag goed en vier de liefde met een goed gevulde maag. Wij regelen het graag voor u. Wilt u een Valentijnsontbijt in Antwerpen bestellen? Dan staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op om uw bestelling door te geven. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie of advies over het Valentijnsontbijt in Antwerpen.

Ontdek ons Valentijns ontbijt en extra opties 

Loading...

Benieuwd naar wat U kan verwachten? Bekijk dan zeker eens onze Instagram